Voorgerechten

 

Broodplank met kruidenboter, tapenade, olijven en Serranoham 9

 

Verse, romige tomatensoep met brood 7,5

 

Oosterschelde vissoep met brood 10

 

Carpaccio van rauwe zalm met een dressing van tuinkruiden 15

 

Belgische garnalenkroketten met Hollandse garnalen en toast  18,5

 

Carpaccio met rucola mosterddressing en truffelmayonnaise 15

 

Tataki met wakame en wasabi-crème 16,5

 

Scampi pil pil 15

 

Visplateau met gerookte paling, gerookte zalm, gerookte heilbot, steurgarnalen en Hollandse garnalen 18,5

 

 

 

 

Maaltijdsalades

 

Salade Niçoise met gegrilde verse tonijn 18,5

 

Salade gegrilde scampi’s in look 17,5

 

Salade geitenkaas omwikkeld in spek, met rode biet, appel en walnoot 16

(eventueel ook vega te bestellen)

 

Salade carpaccio met truffelmayonaise en grove mosterddressing 16,5

 

Salade met Hollandse garnalen, steurgarnaal en Whiskey-cocktailsaus 16,5

 

Salade Vega, rauwkost met feta, walnoten en honing 14,5

 

Salade Hof van Holland met gerookte paling, gerookte zalm, Hollandse garnalen, tonijnsalade en steurgarnaal 19,5

 

 

 

 

Pasta's

 

Pasta met seizoensgroenten afgemaakt met Parmezaan en rucola 18

 

Verse pasta met gepelde scampi en knoflook-roomsaus 22,5

 

 

 

Vis Specialiteiten

 

Gamba’s in kreeftensaus met brood vanaf 2 personen te bestellen 28,5 p.p

 

Scampi à la chef 25

 

Filet van wilde zeebaars met romige kerriesaus en pancetta 28,5

 

Vis- en vleesgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten frites, sausjes en salade

 

 

 

 

Vlees gerechten

 

Surf & Turf met diamanthaas en 2 grote gamba’s met piri-piri saus 29,5

 

Diamanthaas met saus naar keuze of gebakken champignons 24,5

 

Spareribs ± 800 gram met 2 bijpassende sausjes 23,5

 

Kalfsschnitzel met zigeunersaus 22,5

 

 

Vis- en vleesgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten frites, sausjes en salade

 

 

 

 

Seizoensgerechten

 

Krokant gebakken sliptong 27,5

 

Mosselen klassieke wijze, gekookt met witte wijn 25

 

Mosselen op drie wijzen, klassiek, Provençaal en kerrie-roomsaus met prei 27,5

 

Gegratineerde mosselen met look en kaas 22,5

 

Handgepelde, gebakken mosselen met kerrie en fijne groenten 25

 

Kibbeling met frites en remouladesaus 16,5

 

Deze gerechten worden geserveerd met frites of brood, sausjes en salade

 

Reserveren

 

Reservaties voor

Restaurant Hof van Holland,

het café of onze feestzaal

Bel naar: + 31 (0) 166-602590

of 603806

Contact

 

Café - Restaurant - Zaal

 Hof van Holland

Kaaij 1, Tholen

T 0166-602590/603806

 

2015 © invormgeving.net

Nieuws

 

Voor het laatste nieuws over evenementen

of onze wisselende menu's volg ons op Facebook

Openingstijden

 

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11.30