KOUDE VOORGERECHTEN

 

Hollandse garnalen cocktail met steurgarnalen € 14,00

Herfstsalade met gebakken bloedworst, appel en uiencompote € 13,00

Plateau van gerookte Schotse zalm, Hollandse garnalen en gerookte paling € 15,00

Gerookte runder ribeye met een saus van balsamico en truffel € 14,00

Lauwe gerookte paling met een roomsaus van paling € 13,00

Carpaccio van runderhaas met een grove mosterddressing en grana padan € 14,00

Rondje Zeeland, heerlijke hapjes van de chef, minimaal 2 personen € 15,00 p.p.

 

 

 

WARME VOORGERECHTEN

 

Scampi in kreeftensaus € 14,00

Gegratineerde mosselen met look en kaas € 14,00

Gebakken coquilles met pancetta en truffelboter € 15,00

Kwarteltje met appel en rode portsaus € 13,50

Garnalenkroketjes op toast € 13,50

 

 

 

SOEPEN

 

Verse soep van de dag € 6,00

Zeeuwse bouillabaisse € 9,00

 

 

 

HOOFDGERECHTEN VIS EN SCHELPDIEREN

 

Twee grote wilde gamba’s van de grill € 32,50

Lijngevangen gegrilde zeebaars met gebakken champignons en garnalen € 23,50

Kabeljauw knolselderijpuree met coquilles € 24,00

Noordzee visschotel met verschillende soorten gebakken vis,

minimaal 2 personen € 25,00 p.p.

Gamba’s in pittige kreeftensaus, minimaal 2 personen € 25,00 p.p.

Klassiek gekookte mosselen in wijn met fijne groenten € 23,00

Mosselen op 3 wijzen gekookt € 24,50

In kerrie gebakken mosselen € 22,50

Gebakken slibtongetjes (3 stuks) Dagprijs

Gebakken noordzeetong natuur of à la meunière Dagprijs

 

 

 

HOOFDGERECHTEN VLEES

 

Kalfsentrecote met truffelboter € 24,50

Tournedos met saus naar keuze € 25,00

Varkenshaas met een saus van bospaddestoelen € 22,50

Chateau Briand, saus naar keuze, stroganoff, peper of bèarnaise,

minimaal 2 personen € 29,50 p.p.

 

 

 

MENU’S

 

Lekker zeeuws, 3-gangen menu* € 35,00 p.p.

Speciaal voor u van de chef, 4-gangen menu* € 42,50 p.p.

* Een menu kan alleen per tafel besteld worden. Aangezien wij afhankelijk zijn van weer en vangst

kan het voorkomen dat één of meerdere vissoorten niet verkrijgbaar zijn.

 

 

 

DESSERTS

 

Dame Blanche  € 7,00

Vers fruit van het seizoen met vruchtensaus, vanille ijs en slagroom  € 8,00

Kaasplankje van Kaas en Toost € 8,00

Crème brûlée met ijs en slagroom € 8,00

Walnotenijs met caramelsaus en verse walnoten € 7,50

Gevulde Zeeuwse bolus met een glaasje babbelaar likeur € 8,00

IJs met gecarameliseerde banaan € 8,00

 

 

 

KOFFIE  & THEE

 

Koffie / thee/ decafé compleet € 4,25

Cappuccino € 3,50

Espresso € 3,00

Irish coffee € 6,00

Italian coffee € 6,00

French coffee € 6,00

Mexican coffee € 6,00

D.O.M coffee € 6,00

 

 

 

COGNAC

 

Joseph Guy VS € 5,50

Martell VS € 5,50

Remy Martin VSOP € 6,50

Remy Martin Club € 8,00

Armagnac VS € 5,50

Calvados Busnel Frios Lys € 5,50

Calvados Busnel Vieille Réserve VSOP € 7,00

 

 

 

WHISKEY'S

 

Chivas Regal, 12 jaar oud € 8,00

Cragganmore, 12 jaar oud € 8,50

Cutty Sark, 12 jaar oud € 5,50

Dalwhinnie, 15 jaar oud € 8,00

Dimple € 8,00

Glenkinchie, 10 jaar oud € 7,00

Grant’s € 5,50

Jack Daniels € 5,00

Jameson € 5,50

Lagavulin, 16 jaar oud € 8,50

Macallan, 12 jaar oud € 8,50

Oban, 14 jaar oud € 8,00

Talisker, 10 jaar oud va. € 7,50

Tullamoredew va. € 5,50

Johnny Walker

Red/Black/Blue/Green va. € 6,00

Glenfiddich

12 jaar /15 jaar/18 jaar va. € 7,50

 

 

 

LIKEUREN

 

Amaretto, Baileys D.O.M. Benedictine, Grand Marnier,

Kahlua, Sambuca, Tia Maria, Drambuie, Cointreau € 5,00

 

 

 

EAU DE VIE

Eau de Vie de Framboise € 7,00

Eau de Vie de Poire € 7,00

 

 

Contact

 

Café - Restaurant - Zaal

 Hof van Holland

Kaaij 1, Tholen

T 0166-602590/603806

 

2018 © invormgeving.net

Reserveren

 

Reservaties voor

Restaurant Hof van Holland,

het café of onze feestzaal

Bel naar: + 31 (0) 166-602590

of + 31 (0) 166603806

Openingstijden

 

Restaurant:

Vrijdag/zaterdag/zondag

geopend vanaf 18.00 uur

woensdag en donderdag geopend in overleg

 

Café/Terras:

Dinsdag t/m zondag

Zomer: vanaf 11.00 uur

Winter: vanaf 12.00 uur

Nieuws

 

Voor het laatste nieuws over evenementen

of onze wisselende menu's volg ons op Facebook