VOORGERECHTEN EN SALADES

Huisgemaakte garnalenkroketjes met toast €  12,50

Tapa’s kleine hapjes van alles wat €  14,50

Salade met Hollandse garnalen €  16,00

Salade van gebakken kipreepjes met piri-piri saus €  13,50

Salade met gegrilde scampi’s met knoflook €  15,00

Salade met gebakken spekjes en appel  €  12,50

Salade met paling, zalm en garnalen  €  17,50

Salade Niçoise  €  13,50

Salade met feta en olijven  €  11,00

Salade met gebakken geitenkaas omwikkeld

met bacon, op krentenbrood met appel  €  13,50

Carpaccio van ossenhaas met Grana Padano  €  13,50

Salade met biefstukreepjes €  15,50

Potje scampi’s in hete olijfolie met look en pepers €  12,50

Maaltijdsalades worden geserveerd met brood en boter

 

SOEPEN

Verse dagsoep €  4,00

Oosterschelde vissoep €  7,00

Brood met kruidenboter en tapenade €  6,00

 

Voor de kleine gasten

Happy meal box €  8,00

Frietjes met keuze uit kipnuggets, kibbeling of een frikandel

 

SEIZOENSGERECHTEN

Gekookte mosselen en sausjes € 22,00

Gebakken mosselen met kerrie (vers gepeld) € 23,00

Mosselen op 3 wijze gekookt (specialiteit) met sausjes € 23,50

Gegratineerde mosselen met look en kaas € 18,50

Gebakken Noordzeetong  Dagprijs

Alle gerechten worden geserveerd met friet en salade

 

HOOFDGERECHTEN MET VLEES

Gemarineerde kipsaté met zuur en kroepoek  € 14,50

Schnitzel met zigeunersaus  € 15,50

Gemarineerde spare-ribs  € 19,00

Kogelbiefstuk met naar keuze gebakken champignons,

pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus € 18,50

Varkenshaasmedaillons omwikkeld met spek

en champignonsaus  € 19,00

Supplement warme sauzen € 3,50

Alle gerechten worden geserveerd met friet en salade

 

HOOFDGERECHT MET VIS EN VLEES

SURF & TURF is een uit Amerika overgewaaide term uit

de jaren ’60 voor het combineren van land & zee producten

verenigd in één smakelijk gerecht.

Het is een combinatie van een steak en gamba’s. €  23,50

 

 

HOOFDGERECHTEN MET VIS

Gebakken slibtong €  23,00

Gamba’s in pittige kreeftensaus (minimaal 2 personen) p.p. €  25,00

Gebakken kibbeling €   14,50

Scampi’s à la chef €  21,50

Gegrilde kabeljauwhaas met grove mosterdsaus €  22,50

Potje scampi’s in hete olijfolie met prei & knoflook €  20,50

Lijngevangen zeebaars met bacon, truffelboter en kerriesaus €  20,50

CATCH OF THE DAY! Dagprijs

Alle vlees en vis gerechten worden geserveerd

met friet en salade

 

PASTA’S

Verse pasta met gepelde scampi’s in looksaus €  19,50

Verse Pasta met scampi’s in currysaus €  19,50

 

SUPPLEMENTEN

Friet €  3,50

Brood met kruidenboter en tapenade €  6,00

 

DESSERTS

Crème brûlée  € 7,00

Brusselse wafel met aardbeien (in het seizoen), ijs en slagroom € 7,50

Appeltaart  € 3,00

IJs met verse vruchten en slagroom € 6,50

IJs met verse aardbeien (seizoen)  € 6,50

Dame blanche  € 6,50

Banaan royaal  € 6,00

Boerenjongens met ijs en advocaat  € 7,50

Salade van fruit met coulie  € 7,50

Kinderijsje  € 4,00

Supplement slagroom  € 0,50

 

SNACKS

Portie vlammetjes (8 stuks)  € 5,00

Portie Van Dobben bitterballen (8 stuks)  €  7,00

Portie bittergarnituur (10 stuks)  € 6,00

Tapa’s kleine hapjes van alles wat  € 14,50

Portie olijven  € 4,00

Kaasplankje  € 9,50

Portie gebakken kibbeling  € 7,00

Portie kaas  € 5,00

 

In het restaurant hebben wij een andere kaart. Lunchkaart van 12.00 tot 17.00 uur. Creditcards alleen boven de € 40,-. Afrekenen is alleen mogelijk per tafel, met dank voor uw medewerking.

Contact

 

Café - Restaurant - Zaal

 Hof van Holland

Kaaij 1, Tholen

T 0166-602590/603806

 

2018 © invormgeving.net

Reserveren

 

Reservaties voor

Restaurant Hof van Holland,

het café of onze feestzaal

Bel naar: + 31 (0) 166-602590

of + 31 (0) 166603806

Openingstijden

 

Restaurant:

Vrijdag/zaterdag/zondag

geopend vanaf 18.00 uur

woensdag en donderdag geopend in overleg

 

Café/Terras:

Dinsdag t/m zondag

Zomer: vanaf 11.00 uur

Winter: vanaf 12.00 uur

Nieuws

 

Voor het laatste nieuws over evenementen

of onze wisselende menu's volg ons op Facebook