555 555 555
Example@mail.com
met kruidenboter, tapenade, griekse olijven en Ibericoham
Verse, romige tomatensoep met brood
Geserveerd met brood
Carpaccio van rauwe zalm met een dressing van tuinkruiden
Heerlijk met Hollandse garnalen en toast
Carpaccio met rucola mosterddressing en truffelmayonnaise
Tataki van Trippel A tonijn met wakame en wasabi-crème
Lekker pittige scampi, van de chef-kok
Visplateau met gerookte paling, gerookte zalm, gerookte heilbot, steurgarnalen en Hollandse garnalen
Met gegrilde verse tonijn
Salade gegrilde scampi’s in look
Salade geitenkaas omwikkeld in spek, met rode biet, appel en walnoot 16
(eventueel ook vega te bestellen)
Salade carpaccio met truffelmayonaise en grove mosterddressing
met zongerijpte tomaat
Salade Hof van Holland met gerookte paling, gerookte zalm,
Hollandse garnalen, tonijnsalade en steurgarnaal
met gegrilde scampi en zongerijpte tomaat
Pasta met seizoensgroenten afgemaakt met Parmezaan en rucola
Verse pasta met gepelde scampi en knoflook-roomsaus
Gamba’s in kreeftensaus met brood vanaf 2 personen te bestellen
Krokant gebakken sliptong
Scampi à la chef
Filet van wilde zeebaars met romige kerriesaus en pancetta
met remouladesaus
Surf & Turf met diamanthaas en 2 grote gamba’s met piri-piri saus
Diamanthaas met saus naar keuze of gebakken champignons
Spareribs ± 800 gram met 2 bijpassende sausjes
Kalfsschnitzel met zigeunersaus
Mosselen klassieke wijze, gekookt met witte wijn
Mosselen op drie wijzen, klassiek, Provençaal en kerrie-roomsaus met prei
Gegratineerde mosselen met look en kaas
Handgepelde, gebakken mosselen met kerrie en fijne groenten
Lekker eten is nog maar het begin in ons café of op het terras. Naast gerechten die zijn gemaakt door onze gedreven chef-kok, biedt ons café en terras ook een vrolijke en ontspannen sfeer
aan de Thoolse haven.
Wafel met aardbeien, ijs en slagroom (seizoen)
IJs met Boerenvinters, advocaat, ijs en slagroom
Vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom
Appeltaart met ijs, slagroom en vanillesaus
Mokka-ijs met caramelsaus en slagroom
IJs met aardbeien en slagroom (seizoen)