555 555 555
Example@mail.com
Carpaccio van rauwe zalm met een dressing van tuinkruiden
Belgische garnalenkroketten met Hollandse garnalen en toast
Carpaccio van Ossenhaas met mosterddressing en truffel mayonaise
Tataki van verse tonijn met wakame en wasabi-crème
Scampi met knoflookroomsaus afgeblust met Ricard
Visplateau met gerookte paling, gerookte zalm, steurganalen en Hollandse garnalen
Lauw-warme paling met een paling-rooksaus
Burrata salade met balsamico crème
Verse soep van de dag
minimaal 2 personen
Wilde zeebaarsfilet met saffraansaus en vongole
Kreeft uit ons homarium, Belle-vue of gegratineerd met look en boter
Heerlijk krokant gebakken
Gegrilde verse tonijn op Oosterse wijze
Kalfsentrecôte met rode portsaus en seizoensgroenten
Met een saus naar keuze
Met gebakken ganzenlever en rode portsaus
3-gangen menu
Een menu kan alleen per tafel besteld worden.
4-gangen menu
Een menu kan alleen per tafel besteld worden.
Heerlijke Thee van Crusio
Koffie van Cook & Boon. Heerlijk met een chocolade Bon Bon van Leonidas.
Koffie of thee compleet met Leonidas, roomboterkoekje en borreltje
Kaat mossel met chocoladesaus en advocaat
Chocolade diamant met frambozencoulis, witte chocolade-ijs met framboos
IJs met boerenjongens en advocaat
Purple luxury met sorbet cassis-ijs
Selectie van verfijnde kaassoorten met vijgenbrood